Suflete tradate episodul 661 din 24 iunie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 661 din 24 iunie 2018

Vazand-o pe Gopi trista si ingandurata, Kokila îi cere lui Gopi să nu mai fie îngrijorata de Paridhi. Între timp, Paridhi reușește să se elibereze și încearcă să scape. Cu toate acestea, Vivaan și Radha îi împiedică încercarea de a pleca. Mai târziu, Gopi descoperă că Vivaan a luat mașina lui Ahem fără sa-i ceara acordul.

Kokila este de acord să o ajute pe Gopi în salvarea lui Paridhi. Între timp, Vivaan actualizează locația falsă a lui Paridhi pe un site de rețea socială pentru a o induce în eroare pe Gopi.
Acesta o tine captiva pe Paridhi intr-un hambar cu butoaie, iar aceasta este legata si nu poate vorbi, acesta ii vorbeste ca ar fi mai bine ca ea sa se intoarca la el pentru ca toate cele intamplate sa ia sfarsit.
Radha in continuare isi petrece vremea in casa familiei Modi pentru a auzi informatii cu privire la ce au de gand sa faca Gopi pentru a putea sa-l informeze pe Vivan din timp. Radha isi face aparitia fara invitatie in camera unde toti membrii familiei stau de vorba si pun la cale planul lor, Jigar tipa la ea si ii spune sa plece.
UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in Romana.

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

2 comments

  1. Episodul se repeta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!