Suflete tradate episodul 660 din 23 iunie 2018

In prima instanta, inspectorul refuza achitarea si eliberarea lui Kokila pe cautiune. Meera se îngrijorează de sănătatea lui Gopi, în timp ce Vivaan in continuare o șantajează pe Paridhi. Dl Mehta anulează ordinul de cauțiune al Kokila, obligându-o astfel să rămână în închisoare. Ahem și Jigar îl învinovățesc pentru răpirea lui Paridhi. Gopi încearcă să îl convingă pe domnul Mehta că vor să-l ajute să-l găsească pe Paridhi.

Radha aude planul lui Gopi si il foloseste impotriva sa, Kokila este eliberata pe cauțiune. Gopi folosește un câine de urmărit pentru a urmări traseul lui Vivaan pentru a duce direct la Paridhi. Cu toate acestea, Radha întrerupe strica planul lui Gopi, aceasta ajunge la camionul unde este Paridhi tinuta prizoniera si pentru ca, cainele sa-i piarda urma se da cu parfum.

Mai tarziu ajung acolo cu ajutorul cainelui Ahem, Jigar, Gopi si Kokila insa nu se aud zgomote langa camion sau imprejurimi asa ca decid sa plece. Mai târziu, Radha revine cu Vivan si deschid usa camionului unde este tinuta Paridhi, si dupa ce ii zice cateva, Radha vrea sa o lovească pe Paridhi, dar Vivaan o oprește.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in Romana.

Citeste si:

Puterea dragostei 12 decembrie 2018 episodul 21

Cata nesimtire poate avea această domnișoară (Viorela) sa mai aiba un astfel de comportament după …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *