Suflete tradate episodul 659 din 22 iunie 2018

Poliția a arestat-o pe Kokila pentru ca domnul Mehta o acuzat-o că ea ar fi răpit-o pe Paridhi. Mai târziu, Gopi își recapătă conștiința și ii spune că Vivan a încercat să o răpească pe Paridhi. Se duce la secția de poliție pentru a depune mărturie împotriva lui Vivan. Poliția o va crede pe Gopi și va putea dovedi ea nevinovăția lui Kokila?

Gopi, ii cere lui Vivan să-i arate mâna inspectorului, după ce a recunoscut că l-a rănit pe Vivan noaptea trecută, încercând să o salveze pe Paridhi. Dar in joc apare din nou personajul Radha care decide sa il ajute pe Vivan sa scape de Paridhi, oare Vivan va fi arestat sau va scăpa?

Episodul 659 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 22.06.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

UPDATE!Acest episod este disponibil cu traducere, varianta cu traducere a fost pusa in aceasta seara

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *