Suflete tradate episodul 573 din 28 martie 2018

Suflete tradate ep 573

Meera le vede pe Radha și Tripti ca o răpesc pe Kokila și îi urmăreste. Între timp, Gopi este șocată cand iși da seama că a pierdut urmele lui Kokila. Ahem și Jigar o găsesc pe Gopi, dar se infurie pe Rashi când le spune că Meera a dispărut. Când Tripti și Radha încearcă să împingă pe Kokila de pe o stâncă, o văd pe Meera. Suflete tradate episodul 573 din data de 28 martie 2018 online in avans..

Când o văd pe Meera, Radha decide să se ascundă. Dar Tripti decide să le ucidă pe amandoua atat pe Kokila cât și pe Meera. Radha se catara și se agăță periculos de o stâncă și cand vede că nu mai poate striga pentru ajutor. Între timp, Meera o salvează pe Kokila. Ahem și Jigar încearcă să le găsească pe Kokila și Meera, dar Rashi găsește esarfa cu, care se acoperea Meera și îi spune lui Gopi.


Episodul 573 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 28.03.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Update !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL cu Traducere.

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

2 comments

  1. buna ,episoadele nu au traducere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *