Suflete tradate episodul 571 din 26 martie 2018

Suflete tradate ep 571

Gopi o găsește in final pe Kokila, dar aceasta nu reușește să o recunoască pe Gopi. Gopi decide apoi să o însoțească în templu. Îl sună pe Jigar și îi spune despre Kokila. Familia Modi află despre starea de sănătate foarte deteriorata a lui Kokila. Copiii sunt si ei foarte tristo de absența lui Gopi și a lui Kokila in casa Modi. Urmareste aici Suflete tradate episodul 571 din data de 26 martie 2018 online in avans..

Radha este șocată să afle că Gopi a găsit-o pe Kokila. Ahem și Jigar hotărăsc să se duca sa le aducă acasă pe Gopi și pe Kokila. Radha are un nou plan de conspiratie pentru a-i opri pe Ahem și Jigar să plece la Katra dupa Gopi si Kokila. Când vede ca planul ei nu are nici un efect si eșuează direct, încearcă să ajungă la Katra cat mai repede înaintea lor.


Episodul 571 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 26.03.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Update !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL Cu TRADUCERE IN ROMANA.


Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *