Suflete tradate episodul 563 din 18 martie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 563 din 18 martie 2018

Suflete tradate ep 563

Kokila este furiosa si ii cere lui Ahem, Gopi, Rashi și Jigar să părăsească conacul Modi. Sunt de acord să respecte ordinul pentru ca stie starea ei de sanatate. Între timp, Radha o pacaleste pe Kokila să creadă că Gopi și Ahem reprezintă o amenințare pentru viața ei, aceasta se preface ca ii aduce un ceai si ii pune sub cearceaf un cutit si un biletel. Kokila depune plângere pe baza cuvintelor instigatoare ale Radhei și poliția ajunge putin mai taziu la Gopi si Ahem, care sunt anuntati ca sunt suspecti ca ar fi atentat la viata Kokilei. Vezi doar aici Suflete tradate episodul 563 din data de 18 martie 2018 online in avans..

Poliția ii aresteaza pe Ahem și pe Gopi. Familia Modi decide să afle adevărul din spatele biletului cu amenințări adresate lui Kokila. Între timp, Parag informează poliția despre sănătatea lui Kokila și îi eliberează pe Ahem și Gopi. Mai târziu, Dhawal îl convinge pe Ahem și pe Gopi să rămână în casa lui Urmila.


Update !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL CU TRADUCERE IN ROMANA

Server I

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

2 comments

  1. la ce ora se pun acum episooadele cu subtitrare? nu mai e pe la 21:00. Si am vreo sansa sa vizionez “Dragoste si ura” tot pe acest site? Din pacate nu gasesc niciodata acest serial. Multumesc!

    • Buna @Maria, uneori se mai intarzie ca in acest caz, dar se pun. Dragoste si ura o sa vad si daca se cere se pune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!