Suflete tradate episodul 556 din 11 martie 2018

Suflete tradate ep 556

Ahem o zareste pe Tripti si devine suspicios sa o vada acolo, dar reușește să se faca nevazuta. O sfătuiește insa pe Gopi să aibă grijă de Gauri. Între timp, Tripti reușește să manipuleze hamurile lui Gauri. Gauri cade si se loveste cu capul de o stâncă și se raneste. Este dusa apoi la spital pentru a primi ingrijiri. Urmareste Suflete tradate episodul 556 din data de 11 martie 2018 online.

Gopi o suspectează pe Gauri că este Meera. Radha o informează pe Tripti că Ahem a fost de acord să doneze sânge lui Gauri. Tripti se deghizează ca asistenta și intră în spital in camera lui Gauri cu intenția de a o ucide. Va reuși oare?


Update !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL CU TRADUCERE //

Server I

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

8 comments

  1. Multumesc pentru serial!

  2. abia astept sa vad episoadele de maine
    sunt un fan infocat al acestui film stiu ca este o nebunie dar este foarte interesant si are multa actiune drama si multe sentimente

  3. Va rog sa puneți mai multe episoade dacă se poate va rog, dacă este un film de nota 100 și stau cu sufletul la gura sa știu ce se va întâmpla. va mulțumesc

  4. Va rog sa postați mai multe episoade daca se poate vă rog, urmăresc site-ul vostru în fiecare zi, și deabea aștept sa vad ce se întâmplă. Va mulțumesc.

  5. Va rog din suflet postati mai multe episoade sunt foarte putine pe zi si iubim foarte mult filmul acesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *