Suflete tradate episodul 556 din 11 martie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 556 din 11 martie 2018

Suflete tradate ep 556

Ahem o zareste pe Tripti si devine suspicios sa o vada acolo, dar reușește să se faca nevazuta. O sfătuiește insa pe Gopi să aibă grijă de Gauri. Între timp, Tripti reușește să manipuleze hamurile lui Gauri. Gauri cade si se loveste cu capul de o stâncă și se raneste. Este dusa apoi la spital pentru a primi ingrijiri. Urmareste Suflete tradate episodul 556 din data de 11 martie 2018 online.

Gopi o suspectează pe Gauri că este Meera. Radha o informează pe Tripti că Ahem a fost de acord să doneze sânge lui Gauri. Tripti se deghizează ca asistenta și intră în spital in camera lui Gauri cu intenția de a o ucide. Va reuși oare?


Update !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL CU TRADUCERE //

Server I

Citeste si:

gopi plange dupa kokila

Suflete tradate episodul 794 din 4 noiembrie 2018

Gopi, Meera și Vidya încearcă să o scoată pe Kokila din apă. Urmila folosește o …

6 comments

  1. Multumesc pentru serial!

  2. abia astept sa vad episoadele de maine
    sunt un fan infocat al acestui film stiu ca este o nebunie dar este foarte interesant si are multa actiune drama si multe sentimente

  3. Va rog sa puneți mai multe episoade dacă se poate va rog, dacă este un film de nota 100 și stau cu sufletul la gura sa știu ce se va întâmpla. va mulțumesc

  4. Va rog sa postați mai multe episoade daca se poate vă rog, urmăresc site-ul vostru în fiecare zi, și deabea aștept sa vad ce se întâmplă. Va mulțumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!