Suflete tradate episodul 555 din 10 martie 2018

Suflete tradate ep 555

Prateek este încântat să-i vadă pe Kinjal și Dhaval în tabăra de pregatire. În timp ce Tripti o instruiește pe Radha să-și execute planul împotriva lui Gauri, Gopi o motivează pe Gauri să câștige jocul de paintball. In timpul jocului aceasta află că arma de paintball a lui Ahem a fost manipulată si trage cu bile de fier in loc de vopsea. Între timp, Ahem decide să tragă Gauri dar Gopi sare pe el si il blocheaza astfel o salveaza pe Gauri de a fi ranita. Urmareste Suflete tradate episodul 555 din data de 10 martie 2018 online.

Ahem și Gopi informează poliția despre pistolul de paintball manipulat. Între timp, Prateek îi informează pe Urmila și pe Kinjal că a păstrat banii cu el. Mai târziu, ofițerul de poliție îl informează pe Ahem și pe Gopi că și-a trimis ofițerii deghizati în civili pentru a supraveghea persoana care ar putea fi suspect in acest caz.


UPDATE !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL CU TRADUCERE //

Server I

Citeste si:

Puterea dragostei 13 decembrie 2018 episodul 22

Puterea dragostei 13 decembrie 2018 episodul 22

Daca placi pe cineva lupti pana in secunda in care vezi cu adevarat ca nu …

2 comments

  1. ep 556 il bagati astazi sau maine

  2. Imi place blogul tau mult mai ales ca postezi din ce in ce mai multe episoade din suflete tradate il urmaresc cum il postezi nu scap un epis din el esti super tare!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *