Suflete tradate episodul 547 din 2 martie 2018

Suflete tradate ep 547

Kokila il vede pe Ahem ca a luat o comandă si ii cere sa-i arate ce are acolo, acesta ii arata colierul nou cumparat insa nu-i zice pentru cine este cumparat. Cu toate acestea, Gopi o minte pe Kokila despre colier și îl sprijină pe Ahem. Kokila crede ca este cumparat pentru Gopi si îi cere lui Ahem să o ajute pe Gopi să il puna la gat. Mai târziu, ea decide să găsească colierul furat. Urmareste Suflete tradate episodul 547 din data de 2 martie 2018 online.

Ahem își amintește copilăria lui când o vede pe Kokila împreună cu copiii. Neatent fiind cu privirea catre Kokila, Ahem o loveste pe Gopi si un pahar cade si se sparge, Ahem iarasi se ia de Gopi ca ar fi vinovata, moment in care Kokila tipa la el si chiar ii da o rigla peste palma. Cu toate acestea, puțin mai târziu, este furios când o vede pe Gopi că asculta la usa discutia dintre el si cei doi copii care l-au dat cu o crema pe palma. Între timp, Kokila găsește colierul furat atarnand dupa sariul lui Radha. Radha încearcă apoi să pună vina din nou pe Gauri. Dar Kokila o oprește și decide să găsească adevăratul vinovat.


Update !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL cu traducere

Server I

Citeste si:

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Vocea Romaniei 14 Decembrie 2018 sezonul 8 episodul 17

Concurentii au demonstrat tot ce au putut pana acum, si-au etalat calitatile vocale, iar lupta …

2 comments

  1. Îti multumesc ptr serialele in avans nu pierd nici un episod din el stau cu fufl sa le vad numai ca ma ca supara Radha cu tripti

  2. Buna ! Cand postezi suflete tradate ep 548 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *