Suflete tradate episodul 537 din 20 februarie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 537 din 20 februarie 2018

Suflete tradate ep 537

Gopi o asigură pe Hetal că o va găsi pe Rashi. Câțiva banditi o santajează pe Gopi pentru bani în schimbul informațiilor despre Rashi. Copiii o salvează pe Gopi din mainile acelor banditi. Mai târziu, Gopi îi informează pe Jigar și pe Hetal că a găsit un indiciu unde ar putea fi Rashi. Ahem îi cere apoi lui Gopi să se întoarcă acasă cu copiii. Vizioneaza Suflete tradate episodul 537 din data de 20 februarie 2018 online.

Din cercetarile pe care Gopi le-a facut, Rashi se pare ca se afla la un circ, Gopi cere echipajului de circ sa o caute pe Rashi in acel camion. Ea suspectează că Rashi se află în interiorul cutiei care urmeaza sa fie pusa pe foc. Cu ajutorul familiei, Gopi o salvează pe Rashi. Hetal încearcă să dovedească nevinovăția lui Gopi în fata lui Kokila. Rashi îi mulțumește lui Gopi că o salvează și îl zice ca o să rămână datoare. Oare Ahem o va accepta acum pe Gopi ca soție?


UPDATE !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL SI ESTE TRADUS

Server I

Citeste si:

Chefi la cutite

Chefi la cutite 19 Noiembrie 2018 Sezonul 6 Episodul 7

Printre farfurii care mai de care, avem parte si de distractie la masa juratilor, insa …

3 comments

  1. Buna ! Cand postezi ep 538 ?

  2. Bună seara! De ce acum postați serialul disponibil doar pe YouTube? Că nu-l da pina la sfârșit și merge ce merge și stop…finalul serii nu este. Mulțumesc!

    • Nu pe youtube veti gasi doar 10 minute din serial, un trailer sa zic asa restul aici pe blog, daca se opreste poate fi viteaza dvs la internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!