Suflete tradate episodul 530 din 13 februarie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 530 din 13 februarie 2018

Suflete tradate ep 530

Când Gopi își recapătă conștiința, este încântată să îl vadă pe Ahem. Insa Kokila este furioasă când o vede pe Gopi, si se intreaba cum de este Gopi acolo si de ce nu este Radha, dar si modalitatea prin care ea a fost adusă acolo exact la timp. Aflând că Vidya este fiica lui Gopi, Kokila se supără pe Gopi pentru că nu le-a spus nimic despre existenta lui Vidya. Urmareste Suflete tradate episodul 530 din data de 13 februarie 2018 online.

Gopi își amintește exact momentul in care ea pleca din casa Modi și le explică motivul pentru care ea nu i-a informat despre existenta lui Vidya
Gopi ii spune apoi lui Ahem să o accepte in viata sa pe ea și pe Vidya. Însa Ahem acceptă refuză să o accepte si pe Gopi, ii spune ca o poate accepta doar pe Vidya, el o acuză in continuare pe Gopi pentru moartea lui Meera. În timp ce Kokila îi ordonă lui Gopi să părăsească familia Modi si sa nu mai aiba de-a face cu ea, Ahem o forțează pe Vidya sa vina in casa Modi.

Vidya este urcata in masina, si chiar daca Jigar incearca sa îl induplece acesta îl refuza vehement, Gopi este fara speranta, si vede cum fiica ii este luata, incearca sa fuga dupa masina lui Ahem insa este oprita de catre Jigar si restul familiei ramase.
.


EPISODUL ESTE DISPONIBIL CU TRADUCERE

Server I

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

7 comments

  1. Ati mentionat ca veti posta cel cu traducerea seara aceasta. De ce nu l.ati postat?

    • Se pare ca nu ati citit bine, suntem cumva in data de 13? Se mentioneaza in aceasta seara cu referire la acea data.

  2. Cand postati ep 531 ?

  3. Puteti spune o ora exacta cand episoadele vor fi postate? eu ma uit din strainatate si gasesc cu greu episoade traduse, decat urmatoarea zi !

  4. Foarte multumita ca postati episiadele pentru ca incerc sa intru pe alte siteuri dar nu reusesc sa mai vad nici un episod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!