Suflete tradate episodul 529 din 12 februarie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 529 din 12 februarie 2018

Suflete tradate ep 529

Sahir, Samar și Prateek încearcă să oprească nunta. Între timp, Rashi realizează că Vidya este fiica lui Gopi și îi cere scuze celor trei băieți pentru că nu i-a crezut. Mai târziu, Rashi asista baietii la inchidere lui Radha într-o cameră, Vidya se duce la Gopi pentru a-i da să bea apă cu pastile de somn pentru a o face sa merga la templu. Vezi aici Suflete tradate episodul 529 din data de 12 februarie 2018 online.

Gopi devine inconștientă după ce consumă băutură dată de către Vidya, Rashi se mișcă foarte repede și o duce la templu. Între timp, Radha scapă din cameră si pe drum este fugărită de o vacă fiind aproape plină de paie, motiv pentru care se ceartă si cu proprietarul vacii in momentul in care acesta o salvează. Rashi o ajută apoi Gopi pe inconștientă fiind, pentru îndeplinirea ritualurilor de căsătorie. Radha ajunge la templu și este șocată să vadă ce se întâmplă acolo. Insă prea tarziu pentru că Ahem deja i-a pus vermilionul pe frunte.

Intreaga familie o vede acum pe Gopi ca fiind mireasa lui Ahem si toti raman socati de vederea acesteia. Radha se oftica si pe fata sa se vede cum s-ar razbuna din nou.


UPDATE !!! EPISODUL ESTE DISPONIBIL CU FARA TRADUCERE

Server I

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

4 comments

  1. Multumim frumos pentru episoadele in avans . Esti uimitoare

  2. esti super tare cand il postezi pe urmatorul?

  3. Păcat k episoadele sunt frmoase dar nu le pot vedea până la sfârșit după 10 min se blochează faceți ceva remediați mulțumesc

  4. ba de ce nu merge subscrierea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!