Suflete tradate episodul 524 din 7 februarie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate episodul 524 din 7 februarie 2018

Suflete tradate ep 524

Sahir și Vidya găsesc fotografia lui Kokila în camera lui Gopi. Ulterior, Vidya găsește o fotografie a lui Ahem și a lui Gopi împreună. Ahem află că Kokila a decis să înceapă pregătirile pentru căsătoria lui cu Radha. Între timp, Vidya află că Ahem este tatăl ei. Rashi promite să oprească căsnicia lui Radha.. Urmareste Suflete tradate episodul 524 din data de 7 februarie 2018 online.

Sahir și Samar o ajută pe Vidya să vorbească cu Ahem. De asemenea, ei decid să-l facă Ahem să se întâlnească cu Vidya. Între timp, Rashi o informează pe Urmila despre planul ei de a opri căsnicia lui Radha și Ahem. Kokila și Hetal află că Ahem se va întâlni cu Vidya. Ulterior, Urmila vizitează casa Modi împreună cu Madhu pentru a afla noi informatii.


EPISOD DISPONIBIL FARA TRADUCERE, Cel cu traducere este pus seara..

Server I

Citeste si:

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Puterea dragostei episodul 2 din 20 noiembrie 2018

Am vazut deja cum s-au facut prezentarile, concurentii au avut posibilitatea de a vota si …

2 comments

  1. As fi foarte recunoscatoare daca ai putea posta toate episoadele de la suflete tradate chiar daca nu sunt traduse in romana. Inainte le urmaream pe Hotstar dar acum sunt in Italia si aici nu imi da voie sa accesez situl. Multumesc si mult succes in continuare.

  2. cand postezi urmatorul episod?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!