Suflete tradate episodul 1092 din 29 august 2019

Sita se străduiește să-și ascundă identitatea de Ramakant. Gopi și Kokila sunt tulburate de Bhavani în închisoare, aceasta tot se da mare in fata lor ca poate face orice vrea, fara ca, cineva sa-i poata face vreu rau, sa sa o opreasca.

Jaggi nu reușește să o salveze pe Gopi și Kokila din închisoare, deoarece Ramakant le acuză că o hărțuiește pe Sameera. Jaggi atunci, vrea sa îsi verse mânia pe Ramakant.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii.

Poate iti place si

Lacrimi la marea neagra

Lacrimi la marea neagra Episodul 32 din 15 Octombrie 2019

Cemil afla ca Vedat a fost cel care a facuto pe Mecan sa sufere pana …

2 comments

  1. Bună seara! Sunt din nou pe Site,să văd serialul meu preferat Suflete Trădate! Mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *