Suflete tradate episodul 1090 din 27 august 2019

Jaggi ii cere lui Sita să o supravegheze pe Sameera și pe Pinku, în timp ce Bhavani intenționează să-i distraga atentia lui Gopi și Kokila.

Ramakant este șocat să o vadă pe Sita stand la pub si consumand alcool. Între timp, Jaggi și Urmila o întâlnesc pe Kokila și Gopi în închisoare.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Lacrimi la marea neagra

Lacrimi la marea neagra Episodul 32 din 15 Octombrie 2019

Cemil afla ca Vedat a fost cel care a facuto pe Mecan sa sufere pana …

4 comments

  1. Părăluţă Daniel

    Nu vă supăraţi->de ce nu mai băgaţi traducerea(subtitrarea)?

  2. Buna seara suntem dezamagiti toti antrebam de ce nu mai bagati cu traducere si nici nu vreti sa ne raspundeti care este problema. Sper ca nu va deranjam dar macar spunetine cand vom putea vedea serialul cu traducere cu tot respectul dar nu se mai intelege nimic cesa antamplat. Este un serial foarte frumos va rog din suflet sa reusiti sa puneti cu traducere.

    • Buna Felicia, episoadele sunt puse traduse dupa difuzarea la tv, si este difuzat de luni pana joi, astazi este ep 1082 cu traducere, maine (joi) va fi 1083 si de luni in continuare pana joi din nou, speram ca ati inteles.

  3. Bună seara! Mulțumesc pentru episod! O noapte frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *