Suflete tradate episodul 1084 din 21 august 2019

Jaggi este supărat pentru că nu a putut sa o scoata pe Gopi și Kokila din închisoare. Dharam se confruntă cu Bhavani pentru ca a îngropat-o pe Meera care era în viață, în timp ce poliția vine si o arestează.

Sameera le amenință pe Kokila și Gopi că le va distruge intreaga familie Modi. Dharam o salvează pe Meera și o ajută să se recupereze.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Lacrimi la marea neagra

Lacrimi la marea neagra Episodul 32 din 15 Octombrie 2019

Cemil afla ca Vedat a fost cel care a facuto pe Mecan sa sufere pana …

14 comments

  1. Buna as vrea sa stiu de ce nu este pus cu traducere sunt multe episoade fara traducere ce se antampla

    .. multumesc mult

  2. Va rog puneti traduceri în seara după fiecare episod!

  3. Bună seara! Mulțumesc pentru episoade Suflete Trădate! Noapte bună! Tradus va fi difuzat în seara aceasta? Mulțumesc!

  4. Nu este tradus serialul nici la ora asta? Îmi cer scuze dar se face târziu și vreau să mă culc.

  5. Buna seara, as vrea sa stiu de ce nu mai publicati si destine ratacite pentru ca ultimele 2 episoade nu le gasesc pe site

  6. Bună seara! Mulțumesc pentru episod! A fost o eroare înainte de difuzare,dar a mers apoi episodul! Mulțumesc din nou! O noapte frumoasa!!!Cu tot respectul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *