Suflete tradate episodul 1078 din 15 august 2019

Bhavani il induce în eroare pe Dharam și Vidya despre afacerea lui Meera. Sameera intenționează să-i însele pe Modisi. Sita se ridică împotriva lui Sameera pentru Gopi.

Gopi se rănește după ce Sameera aruncă în mod deliberat ulei pe podea. Va afla Kokila că Sameera se află în spatele condiției actuale ale lui Gopi?

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 20 August 2019 Sezonul 2 Ep 32

Bianca e importanta si puternica din punct de vedere psihic, de aceea e atacata de …

O parere

  1. Buna seara! De ce nu este subtitrare la filmele din 14 și 15 August !multumesc frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *