Suflete tradate episodul 1076 din 13 august 2019

Kokila și Gopi o iau pe Sameera la socolteala în timp ce aceasta amenință ca o să depună plangere împotriva lor. Modisii suspecteaza intentiile lui Daimaa împotriva lui Jaggi.

Sameera se alăturălui Daimaa pentru a acționa împotriva dușmanului lor comun. Dharam devine furios când o găsește oe Meera și Jayesh impreuna în acelasi pat!

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Lacrimi la marea neagra

Lacrimi la marea neagra Episodul 32 din 15 Octombrie 2019

Cemil afla ca Vedat a fost cel care a facuto pe Mecan sa sufere pana …

10 comments

  1. Liliana Vărzaru

    Episodul 1076 nu este cu traducere. Induceți lumea în eroare. Scrie că cel cu traducere va fi pus în fiecare seara eu caut de 24 de ore și nu a apărut. Frumos.

  2. Cu traducere episodul din seara aceasta 1076 este posibil? Mulțumesc!!!! O seară frumoasă!

  3. Scuze,acum mi-am amintit că serialul este de luni până joi… Astăzi e vineri!! Scuze.

  4. Mulțumesc pentru difuzarea episodului tradus! Noapte bună!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *