Suflete tradate episodul 1072 din 9 august 2019

Kokila o consolează pe Gopi și ii cere să il accepte pe Jaggi ca partener de viață. Daimaa decide să-i facă rău lui Jaggi folosind o pulbere de otrava. Va fi oare prinsă?
jaggi ii explica lui gopi
Kokila îi pedepsește pe Ramakant pentru ca a amestecat alcoolul în rezervorul de apă. Mai târziu, Sameera se confruntă cu Kokila pentru a-l face să curete rezervorul de apa.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

Fruct

Fructul oprit sezonul 2 episodul 16 din 12 decembrie 2018

Nu stiu, si sper sa ma insel insa Fructul Oprit Sezonul 2 incearca sa lungeasca …

8 comments

  1. Buna de ce nu merge ep 9 din 9 august?

  2. Buna de ce nu merge ep1072 din 9 august 2019?

  3. Cand ii dati drumul la serialul din9 august2019?

  4. Buna ce se intampla cu e 1072?De ieri tot se incarca….

  5. nu se poate posta mai multe episoade pe zi???sunt nerabdatoare sa vad cat mai mult…Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *