Suflete tradate episodul 1068 din 5 august 2019

Gopi îl lovește pe Ramakant pentru ca tot timpul a incercat diferite metode prin care a umilit-o pe Sita cu orice ocazie si in fata tuturor. Între timp, Daimaa este furioasa. De ce oare?

Ramakant se plânge lui Daimaa despre cei din familia Modi. De ceaaltă parte, provocată de Bhavani, Dharam o loveste pe Meera. Dar in schimb, Gopi se pare ca ar fi copleșita de bucurie, de ce ar fi?

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Mangalita

Mangalita Episodul 9 din 15 Noiembrie 2019

Trecand cu bine peste orice protesc sau nemultumire pe care oamenii din sat au avut …

2 comments

  1. Bună seara! Nu am mai scris nici un Reply pe Site BlogulMeu de câte zile! Mulțumesc că există acest site și pot vedea serialul meu preferat Suflete Trădate! Uneori este difuzat tradus mai târziu, altădată nu a mers dar l-am văzut a doua zi! Zile acestea a mers bine difuzarea. Succes in continuare și poate postezi și alte seriale indiene aici, dramă cum ar fi cel ce va începe de vineri 9.08.19

    • Buna Daniela, o sa fie pus si cel de vineri. 😉 Te mai asteptam cu alte comentarii si la alte postari. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!