Suflete tradate episodul 1015 din 13 iunie 2019

Un avocat îi spune unui lui Gopi adevarul șocant, că Kokila și-a mărturisit crima in fata unui judecător. Mai târziu, la sugestia lui Gopi, Jaggi o aduce pe Urvashi lui conacul Modi fiind luata de la spital asa cum se afla.

Sita este înspăimântată după ce vede oamenii care o caută ca au venit in casa modi deghizati. Mai târziu, Suryavanshis sunt șocați când Gaura se ridică de pe scaunul cu rotile pentru a-l salva pe Dharam!

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

sacrificiul

Sacrificiul Episodul 4 din 19 Septembrie 2019

Eva are puterea de a-si infrunta sotul care toata perioada in care a stat cu …

3 comments

  1. Când apare ep cu traducere?

  2. După ce am postat comentariu meu,am derulat și am văzut serialul tradus!!! Mulțumesc,că pot vedea serialul meu preferat Suflete Trădate aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *