Suflete tradate ep 809 din 19 noiembrie 2018

Madhu modifică scrisoarea lăsată de Ahem și îi informează pe cei din familia Modi că a părăsit casa. Gopi decide să meargă în căutarea lui Ahem. Gaura află că Urmila o spionează, Ahem are parte de un accident, dupa lungi cautari Gopi nu reușește să-l găsească Ahem. Jigar primește un apel de la poliție, informându-l despre accidentul lui Ahem.
hetal si kokila
Cu toate acestea, Gopi refuză să creadă că Ahem este mort. Intreaga familie Modi merge la secția de poliție pentru a identifica corpul omului accidentat considerat a fi Ahem. Urmila se ascunde orice informatie de Vidya și Meera despre incidentul de la casa Modi.

Episodul 809 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 19.11.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
Varianta 1 / Server 1

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *