Suflete tradate ep 807 din 17 noiembrie 2018

Meera pretinde că are grijă de Gaura în fața lui Dharam. Între timp, Ahem și Jigar îi spun lui Kokila despre întâlnirea lor. Urmila îi spune lui Kokila că Gaura încercase să o omoare. Madhu înlocuiește CD-ul proiectului. Ahem este șocat când vede videoclipul in locul CD-ului cu proiectul sau. Kokila îi spune lui Ahem că erau conștienți de CD-ul cu proiectul sau si nu cel pus cu fiica sa.
ziua lui dharam
Meera înțelege greșit situatia si crede că nu are de ce sa-si faca griji pentru Ahem. Ahem este furios pe Kokila și Gopi pentru că nu ia spus despre videoclipul lui Meera. Gaura se bucură să privească lupta din familia Modi. Ea dupa ce se termina cearta, ii invită la ziua de naștere a lui Dharam.

Episodul 807 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 17.11.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil COMPLET cu traducere in limba romana.
Varianta 1 / Server 1

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *