Suflete tradate ep 792 din 2 noiembrie 2018

Kokila îi spune lui Gaura că ritualul jertfei de animale este împotriva obiceiurilor lor. Cu toate acestea, Gaura încă ii mai cere lui Meera să sacrifice capra, dar Meera refuză categoric. Gopi o împiedică pe Gaura să sacrifice capra. Activiștii pentru drepturile animalelor sosesc și o opresc pe Gaura la timp. Gaura este apoi acuzată pentru cruzime fata de animale.
kokila si hetal
Gopi îi spune lui Gaura să-și repare greselile cat mai are timp, după umilința ei. Gaura o învinuie pe Kokila pentru moartea lui Karunesh. Gopi o apreciază pe Meera pentru respectarea valorilor lor. Dharam este furios pe familia lui Kokila. Gaura promite să sacrifice zeiței un membru al familiei lui Kokila și îi invită la casa ei!

Episodul 792 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 2.11.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
Varianta 1 / Server 1

Citeste si:

Chefi la cutite

Chefi la cutite 11 Decembrie 2018 Sezonul 6 Episodul 14

Am trecut la etapa in care alegem cei mai buni, se selecteaza doar cei care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *