Suflete tradate ep 776 din 17 octombrie 2018

Gaura o torturează pe Meera prin turnare de ceară fierbinte pe mâini. Kokila se ridică în picioare după ce a auzit-o pe Meera plângând si strigand pentru ajutor. Gaura și Meera se opresc din strigate după ce pleacă Shravan. Kokila decide să se răzbune pe Gaura. Jigar îi spune familiei Modi că strigătele lui Meera erau de fapt o farsă. Gaura il oprește pe Dharam exact cand acesta voia sa o lovească pe Meera.
familia toata
Kokila încearcă să-l facă pe Ahem să-i realizeze greșeala, în timp ce Gopi încearcă să o calmeze. Shravan se confruntă cu Meera pentru că a insultat-o pe Durgadevi. Gaura îi încredințează lui Dharam planul ei de a o ucide pe Meera. Dar Kokila și Gopi sunt decide si doresc să o confrunte chiar la ea acasa.

Episodul 776 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 17.10.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este diponibil cu traducere in limba romana.
Varianta 1 / Server 1

Varianta 2 / Server 2

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *