Suflete tradate ep 773 din 14 octombrie 2018

Gopi furioasa o împinge și chiar o lovește pe Gaura. Ea este foarte suparata pe Gaura pentru comportamentul ei cu Kokila. Mai târziu, Gopi decide să o ia pe Meera și Vidya acasă. Cu toate acestea, Meera refuză să plece. Ahem și Gopi încearcă să o convingă pe Meera să se întoarcă acasă cu ei.
kokila plange
Ahem o respinge pe Meera. Kokila încearcă să-l convingă să o ia pe Meera acasă. O ia pe Meera de braț și o cere să vină acasă, dar ea refuză. Shravan se confruntă cu Dharam, Gaura și Meera pentru faptele lor. El decide să părăsească casa cu mama sa. Familia Modi sunt acum îngrijorați de starea lui Vidya.

Episodul 773 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 14.10.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
VARIANTA 1 / SERVER 1

VARIANTA 2 / SERVER 2

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *