Suflete tradate ep 764 din 5 octombrie 2018

Gaura se înfurie când Vidya nu vine să si ia la revedere de la dansa. Ea ajunge acasă și se roagă să reușească în planul ei împotriva lui Kokila. Între timp, Hetal îi cere lui Paridhi să se împace cu Jigar. Gopi vrea ca Kokila să o ierte pe Meera și să o lase să participe la ceremonia de casatorie. Meera o aude insa pe Kokila cand o refuza să accepte sa fie si ea prezenta, si se infurie si mai tare.
gopi o convinge pe kokila
Gaura promite să distrugă intreaga familie Modi. Vidya ii cere lui Gopi să o aducă pe Meera sa fie si ea prezenta la ceremonia ei de casatorie. Gaura și Dharam îl întâmpină pe cei din familia Modi. Kokila o întreabă pe Gaura despre soțul ei. Mai târziu, Gaura ii cere lui Kokila să danseze cu ea la inceputul de ceremonie.

Episodul 764 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 5.10.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
VARIANTA 1 / SERVER 1

VARIANTA 2 / SERVER 2

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *