Suflete tradate ep 760 din 1 octombrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate ep 760 din 1 octombrie 2018

Kokila îi reamintește lui Meera despre Raksha Bandhan și o oprește inainte sa părăsească casa. Urmila îi spune lui Gopi despre comportamentul ciudat al lui Gaura. Meera poartă un val pe cal și merge la magazinul de bijuterii. Un angajat al magazinului se confruntă cu ea pentru manipularea cu un inel in mod incorect.
gaura gopi si kokila
Meera, Vidya și Rashi pune rakhi (este un ritual anual efectuat in india) in seama lui Samar și Sahir. Gaura isi introduce fiul ei, Dharam si il prezinta lui Kokila și restul familiei. Dharam o informează pe Gaura că a avut parte de un accident. Gaura se confruntă cu Dharam și Shravan pentru comportamentul lor nepoliticos unul față de celălalt. Ea il informează pe Dharam despre planul ei pus la cale impotriva familiei Modi.

Episodul 760 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 1.10.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
Varianta 1 /Server 1

Varianta 2 / Server 2

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!