Suflete tradate ep 757 din 28 septembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate ep 757 din 28 septembrie 2018

Gopi o întreabă pe Rashi de ce este înspăimântată. Gaura este furioasă pe Gopi pentru provocarea lui Rashi împotriva ei. Kokila încearcă să-i dovedească ca Gopi este nevinovata. Shravan își exprimă dorința de a se căsători cu Vidya. Gopi decide să afle intențiile lui Gaura. Gaura o amenință pe micuta Rashi.
vidya se casatoreste
Jigar aduce câteva cadouri pentru Rashi. El este fericit să afle că Vidya se căsătorește. Paridhi este încântata să-l vadă pe Jigar. Kokila o întreabă pe Rashi ce a patit cand o vede asa speriată. Paridhi este supărata pe măsură ce Jigar refuză să aibă un copil cu ea. Gaura se trezeste din somn si spune ca a avut un coșmar.

Episodul 757 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 28.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
Varianta 1

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!