Suflete tradate ep 755 din 26 septembrie 2018

Aparitia lui Gaura in conacul Modi, se pare a fi una de razbunare. Meera este supărată pe Gaura pentru că o insultă. La propunerea lui Gopi, Kokila este de acord să o aducă pe Urmila si să rămână la conacul Modi, Dhaval ii mulțumește lui Kokila pentru același lucru. Gaura îi spune asociatului sau despre planul ei împotriva Modisului.
familia modi la masa
Ahem este îngrijorat de căsnicia lui Vidya, Shravan ii oferă o pereche de cercei lui Vidya. Mai târziu, Kokila și Gopi intervine intr-o discutie de contrazicere cu Gaura pentru că aceasta o insultă pe Meera, Shravan îl asigură pe Ahem că el va avea grijă de Vidya si ca nu o sa permita sa pateasca nimic rau.

Episodul 755 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 26.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Update! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *