Suflete tradate ep 753 din 24 septembrie 2018

Intre Gaura si Ahem are loc o conversatie aprinsa pe tema casatoriei, Gaura este de acord să rămână la conacul Modi cu, conditia dacă Kokila este de acord să o căsătorească pe Vidya cu Shravan. Gopi refuză propunerea lui Gaura. Mai târziu, Ahem se confruntă cu Gaura pentru ca ar fi insultat-o pe Meera. El o informează pe Gaura că o va convinge pe Vidya sa se căsătoreasca cu Shravan. Gopi o informează pe Gaura că Vidya vrea să vorbească cu Shravan.
Vidya accepta casatoria
Gopi îi spune familiei că Vidya vrea să-l întâlnească pe Shravan. Între timp, Urmila refuză să dea documentele casei lui Kinjal. Vidya îi cere scuze lui Shravan pentru greșeala ei. Mai târziu, ea este de acord să se căsătorească cu el! Gopi spune știrea lui Vidya familiei.

Episodul 753 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 24.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Update! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
VARIANTA 1

VARIANTA 2

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *