Suflete tradate ep 752 din 23 septembrie 2018

Urmila află că nu poate merge la Londra cu Dhaval. Ahem ii cere lui Meera să-și ceară scuze lui Gaura. Urmila decide să sacrifice pentru viitorul lui Pappu. Rakesh îi spune lui Kokila că nu o poate lăsa pe Gaura să rămână la conacul Modi. Meera pleacă să-i ceară scuze lui Gaura, dar ajunge la o discutie contradictorie cu Rakesh.
meera si spune parerea
Meera și Shravan sunt foarte nelinistiti pentru ca Gaura le impune anumite conditii pentru nunta. Shravan îi cere lui Gaura să plece cu el. Kokila doreste ca Gaura să rămână in casa Modi. Dhaval se ceartă cu Kinjal și refuză să o lase Urmila în urmă. Gaura este de acord să rămână la casa Modi numai dacă Kokila este de acord cu condițiile ei.

Episodul 752 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 23.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *