Suflete tradate ep 745 din 16 septembrie 2018

Paridhi o informează pe Kinjal că Jigar a plecat în SUA. Ea îi spune lui Urmila că Rashi suferă de conjunctivită. Rashi își cere scuze lui Kinjal. Paridhi se confruntă cu Kinjal pentru ca a insultat-o pe Rashi. Kokila, Hetal, Ahem și Gopi sunt șocați, fiindcă un străin a interpretat puja pe care doreau ei să o facă.
doctorul si rashi
Baa cade din scaunul cu rotile în timp ce încearcă să iasă din camera ei, si nimeni nu răspunde la strigatele ei de ajutor. Kinjal îi cheamă pe toți după ce o găseste pe Rashi lângă camera lui Baa. Familia o salvează pe Baa. Kinjal și Paridhi intră întra din nou intr-o conversatie plina de controverse, Kokila este uimită de dansatorul principal al evenimentului când își îndepărtează masca.

Episodul 745 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 16.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.
Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *