Suflete tradate ep 744 din 15 septembrie 2018

Gopi încearcă să convingă familia cu privire la decizia lui Paridhi. Kinjal găsește un loc în care să doarmă, în ciuda faptului ca acoperișul este distrus aproape tot si se scurge apa prin tavan. Meera refuză să pregătească micul dejun. Kokila îi cere scuze lui Meera. Meera își prezintă condițiile în fața familiei modi. Hetal și Gopi o văd pe Kokila fiind îngrijorata.

Kokila citește invitația anonimă primita acasa. Kinjal insistă ca familia să meargă la conacul Modi. Ahem îi cere lui Jigar să meargă în America pentru a-și înființa propia afacerea. Paridhi este supărata la fel. Hetal o convine pe Jigar să vină la conacul modi, Paridhi o informează pe Hetal că Rashi suferă de conjunctivită.
paridhi si jigar
Episodul 736 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 7.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *