Suflete tradate ep 743 din 14 septembrie 2018

Paridhi se confruntă cu Rashi pentru greșelile sale împotriva lui Gopi. Gopi încearcă să o facă pe Paridhi să-și dea seama de greșeala ei. Paridhi îi spune lui Jigar că va părăsi casa Modi, asta dacă îi va permite lui Rashi să rămână la conacul Modi. Mai târziu, Gopi o certa pe Paridhi pentru că o insultă pe Rashi. Paridhi refuză să o accepte pe Rashi ca pe fiica ei si doreste in continuare sa ramana cu Jigar insa ca un cuplu cu numai doi copii.
rashi se razbuna pe gopi
Rashi îi cere scuze lui Gopi pentru faptele ei rele. Paridhi imediat dupa il informează pe Jigar că pleacă din conacul familiei Modi. Mai târziu, Paridhi acuză familia Modi că a fost părtinitoare față de Gopi. Tot ea, se confruntă cu Samar și Sahir pentru că nu o susține. Paridhi il informează pe Jigar că vrea să devină mamă. Gopi cand aude decide sa o susțina pe Paridhi sa devina si ea mama.

Episodul 743 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 14.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

2 comments

  1. De ce nu apare ep tradus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *