Suflete tradate ep 742 din 13 septembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate ep 742 din 13 septembrie 2018

Gopi găsește un magnetofon în garaj, avand vocea lui Rashi si apelând la ajutor. Jigar găsește capacul flaconului cu fenil pe geamul lui Rashi. Rashi o capturează pe Gopi și inchide garajul. Meera o salvează insa. Kokila ii greșește Meera spunandui ca ea este vinovata pentru cele intamplate, în timp ce Jigar dezvăluie adevarul că este Rashi suspecta!
gopi in foc
Familia Modi sunt șocați să afle de la Gopi și Jigar despre răul facut de catre Rashi. Mai târziu, Rashi informează familia că vrea să răzbune moartea lui Radha. Meera se confruntă cu Kokila pentru că a învinuit-o fără probe. Kokila îi cere ulterior scuze. Paridhi este furioasa pe Kokila pentru sprijinul oferit lui Rashi.

Episodul 742 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 13.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

UPDATE! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.
VARIANTA 1

VARIANTA 2

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Un comentariu

  1. De ce filmul se vede cu intrerupere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!