Suflete tradate ep 740 din 11 septembrie 2018

Gopi și Ahem decid să ascundă adevarul despre incidentul lui Kokila. Kokila se alătură cu Vidya și Gopi pentru a găsi vinovatul. Cu totii află că Meera și Paridhi sunt nevinovați. Rashi se blochează în baie iar boilerul de apa din baie explodeaza exact când Gopi intră în baie.
ahem este electrocutat
Kokila este de acord cu decizia lui Ahem de a apela la ajutorul poliției. Familia decorează casa cu ocazia Tij. Kinjal o provoacă pe Urmila să câștige inima lui Dhaval. Imediat dupa Ahem are parte de un accident prin care se electrocuteaza.

Episodul 740 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 11.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Update! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

4 comments

  1. Cand puneti ep 741; 742 si 743 multumesc.

  2. De c’è al puneti Asa tarziu tradus?

  3. E bine ceea ce faceți, și anume ca postați episoade din serialul Suflete Trădate
    Dar de ce sunt fără subtitrare, (traducere)?

    • Buna Claudia! Iti multumesc de comentariu, ca raspuns: pentru ca au fost oferite in avans, si vor fi repuse la zi pentru ziua respectiva cu traducere. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *