Suflete tradate ep 739 din 10 septembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate ep 739 din 10 septembrie 2018

Urmila o defăimează pe Kinjal în fața vecinilor, spunandu-le ca ea ar fi incercat sa o omoare. Kokila este furioasă pe Meera, atunci cand ea află despre abaterile ei. Paridhi este supărata pe Rashi și Kokila. Kokila cade intr-o capcana pusa la cale de catre Meera.
gopi si kokila stau de vorba
Kokila reuseste sa se agate de o frânghie și aceasta se raneste. Paridhi și Meera din nou au cate ceva de spus și se învinovățesc pentru incident insa Gopi o apără pe Meera. Urmila o șantajează pe Kinjal să lucreze mai mult prin casa, spunandu-i ca este cam lenesa si nu se mica mai repede in anumite treburi ale casei. Meera îi spune lui Ahem că este nevinovată. Ahem miroase a gaz și se duce si o oprește pe Gopi să aprinda aragazul, care a fost din cate se pare defectat in mod intentionat.

Episodul 739 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 10.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!
Update! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Citeste si:

jaggi sameera

Suflete tradate episodul 1102 din 8 septembrie 2019

Bhawani, Sameera și Pinku o capturează pe Gopi și Sita în planul lor și vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!