Suflete tradate ep 738 din 9 septembrie 2018

Meera decide să bea untul pregtit pentru a-și dovedi nevinovăția, dar Ahem o oprește. Gopi îi spune lui Kokila că Meera este nevinovată. Kinjal vine cu un plan de a o umili pe Urmila și Dhaval în fața oaspeților. Paridhi refuză să se împace cu Gopi. Kokila suspectează că Meera este vinovata in cazul rănirii lui Hetal.
paridhi si meera
Meera își arată mâinile rănite tuturor pentru a-și dovedi nevinovăția. Dhaval îi spune lui Kokila despre toate greselile lui Kinjal. Kokila vrea ca Urmila să o învețe pe Kinjal o lecție asa ca o lasa de aceasta data sa ii arate putina autoritate. Ahem îi spune lui Kokila că Meera este nevinovată.

Episodul 738 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 9.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Update! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

4 comments

  1. Unde este ep din 9 septembrie 2018 ca nu il gasesc?

  2. Va rog frumos dati si filmul din 9 septembrie 2018?

  3. Unde este serialul?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *