Suflete tradate ep 737 din 8 septembrie 2018

Kokila o oprește pe Meera atunci cand aceasta voia sa se confrunte cu Gopi și Vidya. Ea decide sa ii atribuie treburile de uz casnic lui Meera. Mai târziu, Jigar și Paridhi au o discutie aprinsa. Un străin adaugă fenil in mancarea pregătita de Vidya.
kinjal urmila si dhawal
Ahem încearcă să o facă pe Meera să înțeleagă importanța gătitului si ca este bine sa stii sa faci de mancare. Nefiind conștienta de faptul că desertul pregătit de Meera este alterat, Gopi o îndeamnă pe Paridhi să aibă in grija sa si sa o invete. Paridhi o acuză pe Gopi că face în mod deliberat aceste lucruri pentru a intra mai bine in ochii familiei.

Episodul 737 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 8.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Update! Episodul este disponibil cu traducere in limba romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

2 comments

  1. De ce serialul din 8 septembrie nu este tradus?

    • Buna, a fost pus acum, in fiecare seara se pune varianta cu traducere, deci seara. Uneori poate intarzia..insa speram ca pana la ora 21 sa fie pus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *