Suflete tradate ep 736 din 7 septembrie 2018

Familia aude un sunet care vine din magazie si intra cu totii in panica. Ei deschid ușa si imediat o gasesc pe Rashi cazuta si inconștienta pe podea, plina de sange. Gopi și Hetal o fac pe Paridhi responsabila pentru starea lui Rashi. Toti o fac vinovata pe Paridhi pentru cele intamplate cu Rashi si spun ca a vrut intentionat sa-i faca rau.
rashi este lovita
Gopi izbucneste in lacrimi cand Paridhi o acuza pe aceasta ca ea ar fi de vina pentru cele intamplate. Dhaval și Urmila o umilesc pe Kinjal. Meera este bucuroasa să vadă intreaga scena, cum Paridhi și Gopi se ceartă si pare multumita ca planul de aceasta data i-a reusit chiar sub nasul celor din familia Modi. Ahem o consoleaza pe Gopi văzând-o ca este supărată. Kokila o trezește Meera să facă treburile casnice, aruncandu-i apa pe fata.

Episodul 736 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 7.09.2018, live de la 19:00, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Update! Episodul este disponbil cu traducere in lb romana.

Poate iti place si

Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati …

4 comments

  1. De ce nu mai merg incarcate filmele ?

  2. De ce nu pot sa vad serialele din 6 si 7 septembrie 2018?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *