Suflete tradate ep 735 din 6 septembrie 2018 | Blogul Meu

Suflete tradate ep 735 din 6 septembrie 2018

Meera încearcă să nu o bage inseama pe Kokila si ordinele ei, insa aceasta nu reușește. Kokila o șantajează că va trebui să respecte regulile ei, dacă vrea să rămână in conacu Modi. Dhaval este vinovat că a ascuns bijuteriile lui Kinjal. Mai târziu, Kokila îi spune lui Ahem și lui Gopi să nu-și mai facă griji față de Meera.
meera nervoasa
Paridhi devine supărata pentru ca Rashi i-ar fi mancat o budincă de orez pregătita de ea pentru Jigar. Dhaval se confruntă cu Kinjal pentru că a consumat prea multa electricitate în casa lui. Gopi încearcă să-i reamintească lui Paridhi promisiunea de a o accepta pe Rashi, dar în zadar. Meera o pacaleste pe Rashi și o inchide într-o camera cu unelte si alte lucruri.

Episodul 735 din „Suflete tradate”, difuzat astazi, 6.09.2018, live de la 19:0, pe Nationaltv. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o indiviaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt de il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Citeste si:

gopi la spital

Suflete tradate episodul 1079 din 16 august 2019

Pinku, se deghizeaza intr-o asistenta, si are un plan de a prelungi șederea lui Gopi …

2 comments

  1. La început nu urmăream acest serial (atunci când eram acasă,în țară, deoarece în Austria nu am canalul National,ci doar ProTV international), începând să-l urmăresc,a început să-mi placă enorm de mult și așa îl urmăresc pe Google,aici pe Site-ul Blog! Gopi are un rol special,o ador, Radha este o nesuferită ( asta ii este și rolul). Toți actorii mi plac!

    • @Daniela, multumesc pentru comentariu, aici gasesti in fiecare seara episodul cu traducere si cele in avans. Iti multumesc si te mai astept pe blog. :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!