Suflete tradate episodul 1105 din 8 octombrie 2019

Rugamintea lui Gopi de atata vreme, da primele roade iar fiul ei cel pentru care a suferit o lunga perioada de timp si pe care la inceput chiar l-a criticat pentru iesirile sale necontrolate si total iesite din peisajul traditiilor si regulilor comunitatii, pare sa fie acum pe drumul cel bun si incheie orice neintelegere printr-o bucurie oferita tuturor din familia Modi mai exact o cerere in casatorie, la care multi reactioneaza in acelasi sentiment si pe care au asteptat-o de multa vreme.

Sita, care si ea se ruga la templu pentru bunastarea ei si a familiei este brusc intrerupta de aparitia Kokilei si a lui Gopi care o informeaza ca toate cadourile pe care le are in brate vin din partea lui Ramakand si ca ar aprecia daca intentia lui ar fi acceptata, impresionata de moment dar si de cererea adusa, aceasta accepta si vedem cum finalul telenovelei este un tablou complet a-l unei familii fericite.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

error: Content is protected !!