Suflete tradate Sezonul 2 episodul 47 din 1 Septembrie 2023

Kanak incearca prin toate metodele sa o saboteze pe Gehna si sa previna ca ea sa castige concursul, asa ca puna la cale diverse strategii prin care sa o incurce si mai mult ea strica mixerul intentionat si o pune pe Gehna sa cumpere altul nou insa ea vine cu o idee prin care vrea sa nu ripiseasca banii pe care deja ii are injumatatiti, in acelasi timp fratele lui Praful apare si se minuneaza cum lucreaza toate nurorile iar in acest sens o cheama pe Jamuna spunand ca povestea lor seamana leit din filme, Gehna se gandeste ce o sa spuna familiei in momentul in care Sapan o sa vina acasa, asta dupa ce a fost pusa sa minta pentru ea.

Gehna spune ca daca minte pentru o cauza nobila o sa fie iertata, asa ca ii spune lui Sapan sa nu se mai duca in camera sotiei sale ca a trimis-o ea in oras, in acel moment Hiral apare pe usa si aproape nervoasa striga la sotul ei ca nu ar avea incredere in ea nemotivat si mereu o cearta, ea ii reproseaza soacrei sale ca numai ei au voie sa se certe si acum sa nu se bage in discutia lor, intre timp Sapan o intreaba ce lucruri sa fost sa cumpere insa Gehna refuza sa spuna, el ii spune ca stie ca minte si nu ar trebui sa faca asta pentru cineva care nu merita, Gehna ramane insa tacuta pana la plecarea lui Hiral in camera ei.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 47 din 1 septembrie 2023 HD

Vazand ca lucurile nu sunt cum trebuie si stau impotriva sa, Kanak pune la cale un sabotaj epic, ea se preface ca nu a terminat inca mancarea si pune ardei iute in a lui Gehna, care le ofera mancarea insa fara a o gusta inainte. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea. Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 47 sus mentionat incepand cu data de 1 septembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!