Splash! Vedete la apa Episodul 1 din 21 August 2021

Pentru cei care nu stiu, formatul Splash Vedete la apa revine dupa o lunga pauza iar numarul de episoade pare sa fie limitat, printre cei care s-au incumetat sa faca fata provocarilor acestui show se numara Nea Marin, alaturi de bunul sau prieten Jean de la Craiova, Iulia Albu si Razvan Fodor (fost concurent la Asia Express), Ramona Olaru si comicul Romica Tociu restul ramane sa-i cunoastem cu prima difuzare a acestui sezon, ca si pont insa va putem spune ca alte celebritati si persoane cunoscute au acceptat provocarea de a veni la cel mai mare spectacol din cate au existat pana acum de acest nivel.

Indrazneala de aceasta data va fi printre cele care primeaza si tot ea o sa fie cea care o sa aiba ceva de spus cand juratii vor decide pentru fiecare, povestea fiecaruia incepe sa fie spusa pe intelesul tuturor, astfel vom pot fi crezuti pe drept.

Splash! Vedete la apa din 21 august 2021 HD

Dificultatea o sa fie cuvant de ordine printre fiecare, in ciuda aparentelor cu totii avem fobii despre care cei din jurul nostru nu stiu insa cu putina munca si determinare le putem da deoparte insa cu ajutorul profesionistilor totul ramane o amintire, cu sete de show invitati surpriza vor veni pe rand. Juratii acestui sezon sunt printre cei mai aprigi iar echilibrul o sa fie dat chiar de Iulia care vine cu tot felul de comentarii ce completeaza decorul deja plin de intrigi si momente amuzante, misiunea ambelor parti este una dificila insa punctul de legatura o sa fie dat de Jean.

Cu meserii total diferite si mai nepriceputi de fire, concurentii care au indraznit sa vina pentru a face fata provocarilor impuse de noul sezon Splash Vedete la apa par sa lase impresie buna, treaba este simpla cele mai mari temeri pot fi invinse aici, apa este principalul dusman pe care toti trebuie sa il infrunte iar cel mai important moment este pregatirea dinainte cea care ofera si numarul de puncte pentru prestatia fiecaruia, de-a lungul competitiei concurentii vor fi ajutati de instructori special pregatiti pentru astfel de evenimente iar cei mai priceputi vor trece peste orice obstacol cu mici dificultati. Splash! Vedete la apa are doua difuzari pe saptamana cu prima in 21 august 2021, dupa observatorul de seara.

Varianta 1.


Varianta 2.

Varianta 3.

error: Content is protected !!