Show si-asa 31 decembrie 2018 Editie Speciala

La cumpana dintre ani, Liviu Varciu și Andrei Stefanescu ne aduce in case o emisiune plina de distractie, amuzament dar si de voie buna.

Acestia vor prezenta numeroase celebritati din Romania care vor veni sa cante si sa distreze publicul si telespectatorii acestui format de emisiune Show si-asa, pe langa momentele de amuzament curat pe care o sa le vedem, vor si provocari dar si concursuri intre vedete care vor starni rasul cu siguranta.

Nu este pentru prima data cand postul tv Antena1 isi rasfata publicul in noaptea dintre ani cu show-uri menite sa-i inveseleasca si sa-i destina pe fanii acestui segment tv si cu siguranta celebritatile noastre vor fi gazde foarte talentate.

Pe parcursul show-ului va avea loc si un concurs la care la care vedetele vor trebui sa faca fata, in cazul in care vor pierde acestea vor trebui sa admita cerintele musafirilor sai si in acelasi timp vor trebui sa se ascunda, avand o singura posibilitate de a ghici unele cuvinte doar prin mima.

Nici proba de dans pe o anumita tema sau melodie nu o sa dispara, orice raspuns gresit dat la oricare dintre intrebari va fi considerat un dezavantaj si nu se va puncta.

error: Content is protected !!