Scena Misterelor 18 Aprilie 2019 Episodul 8

Se urca pe scena noi vedete toate diferite de celelalte si cu diverse domenii de activitate, vor fi aproape imposibild de ghicit in timp ce ei isi interpreteaza momentul ceilalti trebuie sa le ghiceasca.

Se anunta un show plin de surprize, si de ce spun asa este datorita faptului ca cel mai neobisnuit format de divertisment il vom putea vedea in fiecare seara de joi, Scena Misterelor este genul de emisiune care aduce in casele noastre multa andrenalina si suspans, dincolo de costumatia pe care personajele o folosesc, mastile sunt de-a dreptul rupte din filmele de fictiune.

Prezentatorii emisiunii sunt Dan Negru, Romica Țociu, si Cosmin Selesi care inainte de a ghici si intra pe scena fiecare masca, ei ne vor asigura un moment de comedie autentic, incepand de diseara de la orele 8 incepe nebunia, confruntari nemaintalnite dar si reactii uluitoare ne vor face sa explodam in hohote de ras si nu numai.

Scena Misterelor 18 Aprilie 2019

Incepand cu prima editie vor fi un numar de vedete care vor trebui sa ghiceasca persoana de dincolo de masca, Alex Vele si Antonia, nea Marin Barbu, Sorana Mohamad si Liviu Teodorescu sunt vedetele care vor sparge gheata cu primele lor intuitii in ghicitul persoanei dincolo de masca.

Mastile folosite in cadrul acestui show sunt aproape reale ele sunt folosite numai in industria filmelor de cinema, astfel ca putine persoane vor putea sa ghiceasca din prima persoana de dupa personaj, o misiune la fel de grea o au si prezentatorii care nu vor lasa mai mult decat este necesar apropierea de personaj pentru a evita un posibil sabotaj sau identificare dupa anumite gesturi sau semne.

Asadar va invitam sa vizionati incepand cu orele serii 20.00 prima editie in premiera din Scena Misterelor Sezonul 1 care ne este adusa in aceasta seara 18 Aprilie 2019 si care cu siguranta va aduna aprecierile noastre a tuturor pentru ca momentele sunt nemaintalnite pana acum intr-un astfel de emisiune unde si invitatii sunt de cea mai buna calitate si care fac publicul de fiecare data sa se simta bine.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!