Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 8 din 5 Martie 2020

Chiar in ziua nuntii Maria a recunoscut in fata psihologului ca Victor i-a dat prima palma pentru ca i-ar fi zambit mai mult decat trebuia unui ospatar, Veorica incearca sa-i explice mamei Gela ca nu este copilul Irinei insa nu prea intelege la inceput ce vrea sa spuna, Diva se intalneste cu Mario si-i spune ca nu are cum sa nege faptul ca intre ei exista ceva iar Victor continua cu santajul emotional la adresa Mariei si chiar ii aduce niste pastile care par sa-i faca rau, lucru observat de catre Amza care-i cere explicatii si pentru ca este un om dificil decide sa-i dea o lectie cu un pumn in fata, Irina si Bobi isi fac planuri pe ascuns insa Diva asculta pe la usa tot ceea ce spun ei si intra pe nepregatite peste acestia intrebandu-i ce tot vorbesc. Lili este impresionata de prezenta lui Andrei la ea in camera si simuleaza un moment de tandrete iar in acel moment Ioana intra si-i vede lasand din nou o alta impresie cu interpretari diferite. Maria decide sa ceara divortul lui Victor insa acesta refuza sa accepte si se enerveaza si mai tare ca aceasta spune cu voce tare totul si nu mai este femeia pe care el a dresat-o anterior sa nu spuna nimic si mai mult a declarat despre ea ca ar fi bolnava si pentru indrazneala sa primeste o palma iar Amza este neputincios in aparare intrucat doi oamenii pusi de acesta il opreste sa ajunga la el.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 8

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 5 Martie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 8 in fiecare miercuri si joi 5 Martie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!