Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 7 din 4 Martie 2020

Planurile Mariei si ale lui Amza sunt date peste cap odata cu aparitia lui Victor iar fara voia sa aude chiar cum acesta ii spune ca o iubeste si realizeaza ca nu poate sa fie al lui, Diva si-a indeplinit planul iar Irina ii arata dovada sarcinii sale printr-un test Victor recurge la o strategie prin care sa-l impresioneze pe Stefan spunand neadevaruri despre Maria ca ar fi bolnava si ca-i este teama pentru viata ei, de fapt altceva fiind la mijloc si isi iese din minti atunci cand ii vede impreuna pe strada avand un moment de dragoste luand in calcul si varianta sa-i faca rau lui Amza. Aparitia lui Victor exact in momentul in care cei doi isi traiau cele mai frumoase clipe a fost una surprinzatoare pentru toti mai ales ca atunci cand a fost intrebat ce ar cauta in casa lor el a raspuns ca a venit sa isi ia sotia, Ioana a confruntat-o pe Lili cu privire la cele intamplate intre ea si Andrei insa nu prea a avut multe de spus si mai ales ca ea a dovedit din nou ca este o femeie usoara culcandu-se cu fratele sau Alin cel pe care il foloseste fara retineri in planul ei care are sa iasa la iveala.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 7

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 4 Martie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 7 in fiecare miercuri si joi 4 Martie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!