Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 4 din 20 Februarie 2020

Stefan il infrunta pe Robert intrebandu-l daca vrea cu adevarat sa fie un tata pentru copilul Ioanei sau vrea doar sa se razbune ca nu l-a ales pe el, iar raspunsul sau este unul care lasa loc de interpretare desi stie ca el nu o iubeste precum spune. Momentul de fericire in care Ioana si Andrei se prezinta parintilor cu decizia lor de a se casatori este intrerupt de acelasi Robert care vine cu o foaie in mana spunand ca se bucura prea devreme de moment pentru ca nu este copilul lui Andrei, intre timp Amza nu este convins daca Maria este fericita cu el mai ales dupa ce vede cu proprii sai ochi o intalnire pe care nu i-a spus-o, Alin o intreaba pe Lili daca se va ocupa de Andrei pentru ca asa i-a promis si se tine de cuvant ii pune ceva in apa si acesta cade inconstient care este planul celor doi vedem astazi in continuarea cele mai interesante telenovele, si pana unde vor ajunge razbunarea si ura unora pe cuplul Andrei si Ioana care aparent sunt nevinovati si au reusit sa atraga atat de multa ura de la persoane diferite.

Chiar in ziua in care urma sa-si uneasca destinul cu persoana pe care tot timpul a iubit-o dar a fost indecisa, Ioana descopera ca este insarcinata asa ca imbracata cum era pentru a ajunge la oficializarea casatoriei lor i-a o decizie ce-i v-a soca pe toti, aceasta nestiind ce vor spune familia ei dar si Andrei pleaca intr-o directie necunoscuta nici de ea. Plecarea ei este data de faptul ca daca Andrei v-a afla ca nu este copilul sau o v-a ura si mai mult, asa ca trebuie neaparat sa faca ceva cu viata ei, insa are sa afle ca Andrei de fapt o sustine si chiar se pregateste pentru a deveni sotul dar si tatal perfect. Robert invervine mereu in relatia lor si incearca sa o convinga pe Ioana ca este o noua sansa de a fi din nou impreuna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 4

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 20 Februarie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 4 in fiecare miercuri si joi 20 Februarie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.error: Content is protected !!